Wat zijn de overige diensten van Copyvilla?

Verschillende copywriters van onze platformorganisatie zijn afkomstig uit de geschreven journalistiek of waren in het verleden offline actief met teksten. Daarom treft u hier ons aanvullend aanbod. Grijp uw kans om te profiteren van een tekstschrijver voor uw nieuwsbrief, persbericht, offerte, aanbesteding, advertorial, brochure, speech of uitnodiging.

Een offerte of aanbesteding laten schrijven

Bij een aanbesteding of offerte zetten verschillende partijen hun beste beentje voor om een klant te overtuigen dat zij de juiste zijn. Er zijn spelregels en er is een vrije ruimte. Door in die vrije ruimte te excelleren met persuasief vuurwerk, zal u de klant voor u winnen.

Belangstelling? Laten we sparren en samen een topprestatie leveren. Alle remmen los, maar met militaire precisie elkaars toewijding bundelen tot een product zoals de concurrentie het ook had gewild.

Klik hier voor een offerte of een gratis adviesgesprek.

Een Speech, toespraak of uitnodiging laten schrijven

Veel mensen moeten ooit wel eens een toespraak of speech houden. Hoe krijgt u het publiek in de houdgreep, op het randje van de stoel? Goede verbale skills zijn handig, maar ook de juiste woorden.

Wilt u een speld kunnen horen vallen of juist de lachers op uw hand krijgen? Kies dan voor het inhuren van een ghostwriter. Laat ons een speech, toespraak of uitnodiging schrijven voor uw gewenste mix van humor, prikkeling, bezieling, ijsbrekers, eye-openers of een zinnetje dat nooit meer iemand vergeet.

Realiseer dat de invloed van gesproken taal kolossaal is: iemand beledigt bijvoorbeeld een ander en er breekt een burgeroorlog uit. Pak uw publiek daarom in met katapultmethodes, de Openvouwende Fluwelen Handschoen of de spanningsopbouw van J.S. Bach of Armin van Buuren. Graag zijn wij uw vroedvrouw bij het baren. Of de vangrails van uw gedachtestroom.

Klik hier voor een offerte of een gratis adviesgesprek.

Nieuwsbrieven laten schrijven

Nieuwsbrieven brengen mensen naar uw website en leveren uiteindelijk klanten op. Maar u bent niet de enige die het publiek bestookt met nieuwtjes en mooie aanbiedingen. Een nieuwsbrief succesvol maken is immers meer dan alleen op ‘send’ klikken.

Graag kijken we met u naar de effectiviteit van een nieuwsbrief voor uw bedrijf of organisatie voor een optimalisatie. Er zijn geen algemeen geldende richtlijnen voor de juiste nieuwsbrief. We kijken naar de volgende punten:

  1. Wat is de ideale tekstlengte?
  2. Hoe is de lay-out?
  3. Wat is het perfecte verzendmoment?
  4. Geven de kopjes de lezer een doorleesstimulans?
  5. Hoe kunt u op wettelijk toegestane wijze uw adresbestand vergroten?

Klik hier voor een offerte of een gratis adviesgesprek.

Persbericht laten schrijven

Heeft u iets nieuws te melden? Wij zijn gespecialiseerd in het nieuws rondom uw bedrijf wervend en helder te beschrijven en vervolgens te zorgen voor een professioneel contact met de media. Wij beschikken over vele mailadressen en kennen allerlei journalisten persoonlijk.

Een deel van onze freelancers werkt(e) vaak bij diezelfde media en is dus tot op detailniveau bekend hoe informatie van zender naar ontvanger gaat. Ook kunnen we samen bedenken of iets in uw bedrijf ‘nieuwswaarde’ heeft voor de media.

Tegenwoordig kan het online plaatsen van een persbericht aantrekkelijke mogelijkheden bieden voor linkbuilding. Dit geldt als men van uw eigen websitenaam een follow-linkje maakt.

Klik hier voor een offerte of een gratis adviesgesprek.

Verbeter uw zakelijke correspondentie

De effectiviteit verhogen van uw brieven, klachtafhandeling, handleidingen en andere bedrijfscommunicatie? Of vraag ons naar hulp bij brieven schrijven, want tussen aanhef en ondertekening liggen vaak allerlei ‘taalkundige landmijnen’.

Wij geven antwoord op vragen als:

  • Hoe vind ik de juiste woorden om iets belangrijks te communiceren?
  • Hoe maak ik mijn teksten eenvoudiger, zodat iedereen ze begrijpt en er geen problemen ontstaan?
  • Zitten er nog spellingfouten in mijn mail of brief?
  • Hoe wint mijn personeel tijd door betere schriftelijke communicatie?

Half Nederland is consequent onduidelijk, wij komen met oplossingen! Van een ontslagbrief tot de uitnodiging voor een personeelsfeestje, Copyvilla schrijft het voor u!

Klik hier voor een offerte of een gratis adviesgesprek.

Advertorial of brochure laten schrijven

Het schrijven van een advertorial heeft diverse overeenkomsten met het schrijven van webteksten of social media content. Dit kunt u dus gerust uitbesteden aan Copyvilla. Vaak is een advertorial effectiever dan een advertentie. Door de informatieve inhoud komt uw product of dienst betrouwbaarder over. Ondernemers plaatsen vaak advertorials in offline of online ondernemersbladen, vakbladen of gratis kranten. In tegenstelling tot een standaard advertentie heeft u bij een tekstschrijver inhuren voor een advertorial de mogelijkheid uw persoonlijke verhaal over te brengen. Dit schrijven wij graag voor u op!

Een informatieve brochure of folder kan ondersteunend werken op een goede website. In sommige branches of bij sommige doelgroepen is de oude vertrouwde brochure nog altijd een prima middel om een product of dienst onder de aandacht te brengen. Copyvilla heeft voor alle soorten bedrijven of organisaties wel een specialist in huis.

Klik hier voor een offerte of een gratis adviesgesprek.

Als je een goede SEO-tekst wilt hebben, is Bastiaan de persoon om te vragen.

Vincent Overvelde

Uitstekende persberichten, webteksten en nuttige social media tips. Perfect gedoseerd maatwerk.

Erik Bruggeling

Babette Olde Hanhof