Hoe en waar webteksten laten schrijven voor een betere conversie?

Hoe verbeter ik mijn website? Hoe verbeter ik de conversie en daarmee de omzet? Waar kan ik een goede tekstschrijver vinden om mijn website te optimaliseren? Alledaagse vragen waarvoor Copyvilla een passend antwoord heeft.

Consumentengedrag is de laatste tien jaar meer veranderd dan de honderd jaar ervoor. Bij de meeste aankopen of handelingen laten we ons tegenwoordig leiden door internet. Naast film en foto is tekst daarbij de sleutel tot uw online succes. Immers: gratis kranten en direct-mail gaan ongelezen naar het oud papier, radio en tv zijn op hun retour en er zijn blokkades van nee-nee-stickers en bel-met-niet-registers.

Hoe kan u klanten op uw website krijgen en houden?

Realiseer dat u gemiddeld drie seconden heeft om online te overtuigen. Van de bezoekers die dan overblijven (7 procent) komt volgens onderzoek nog geen 5 procent tot een daadwerkelijke conversie. Copyvilla verhoogt deze percentages voor u. In de vorige eeuw bepaalde de creatief van een reclamebureau uw succes. Die rol is overgenomen door online copywriters met de juiste SEO-tools.

Daarom helpt ons platformbedijf van freelance tekstschrijvers u met het schrijven of herschrijven van online content. Met chirurgische precisie kneden wij uw online identiteit tot zeebestendigheid. Wij kopen data-driven informatie voor u in bij experts. Deze data combineren we met de taalbehendigheid, klantgevoel en streetwiseness van onze tekstschrijvers. Zodat u de concurrentie tegemoet kan treden met een Armada in plaats van met een plastic bootje.

Webteksten schrijven: zelf doen of professional inhuren?

Sommige ondernemers laten nog altijd webteksten schrijven door de secretaresse die een uurtje over heeft. Of een textbroker die studenten en gepensioneerden inzet tegen een Bangladesh-tarief om broddelwerk te leveren.

Wees verstandig. Google is een werkwoord en alleen maar een visitekaartjewebsite in de lucht houden is niet genoeg. Want wie wil nou met een relevante zoekterm op pagina 14 staan? Dan haalt de concurrentie u rechts in en mist u kansen.

Wilt u een gratis adviesgesprek of offerte voor een goede tekstschrijver?

Zullen we samen ons douze-points-momentje beleven? Vraag Copyvilla om een vrijblijvende gratis offerte of een gratis adviesgesprek.

Als je een goede SEO-tekst wilt hebben, is Bastiaan de persoon om te vragen.

Vincent Overvelde

Uitstekende persberichten, webteksten en nuttige social media tips. Perfect gedoseerd maatwerk.

Erik Bruggeling

Babette Olde Hanhof