1

Vrijblijvende offerte

Na een oriënterend gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte. We zijn niet van de kiloknalleraanpak. Kwaliteitsondernemers hebben liever tekstschrijvers van hoge kwaliteit, anders zat u wel op een andere site. Na goedkeuring van de offerte gaat een bij u passende online tekstschrijver aan de slag.

2

Onze corebusiness

Na de prijsafspraak bespreken we samen de wensen, ideeën, kansen, mogelijkheden, doel en doelgroep, planning en aanpak.

3

Zoekwoordonderzoeken

Vervolgens doen vooraanstaande online marketingbedrijven onze zoekwoordonderzoeken. Zij werken met de beste SEO-tools voor een degelijk onpage advies voor onze tekstschrijvers. Deze ontvangen data van tools als SEMrush, Ahrefs en zelfs SearchMetrics. Met deze laatste profiteert u exclusief van het unieke SEO-platform waarmee Bol.com, Samsung hun goede resultaten behalen.

4

Controlemoment

Na het schrijven houden achtereenvolgens onze corrector en uzelf een controle en is er gelegenheid tot bijschaven. Om u kosten te besparen, bieden wij in principe geen reporting of monitoring achteraf. De verbeterde zoekresultaten en verhoogde klantloyaliteit zullen u immers op verschillende manieren vanzelf  opvallen.

5

Handig om te weten

  • Copyvilla heeft op elk gebied en voor elke branche een freelance schrijfspecialist.
  • Door het grote aantal freelancers nemen wij ook grote opdrachten aan.
  • Copyvilla kan uw bedrijf of organisatie ook een interim tekstschrijver bieden.
  • Copyvilla speelt in op de stijgende vraag naar anderstalige teksten. Academisch geschoolde experts staan klaar om in vijf talen uw online content onder handen te nemen.

Als je een goede SEO-tekst wilt hebben, is Bastiaan de persoon om te vragen.

Vincent Overvelde

Uitstekende persberichten, webteksten en nuttige social media tips. Perfect gedoseerd maatwerk.

Erik Bruggeling

Babette Olde Hanhof