Het team van Copyvilla

Op internet stikt het van vragen als ‘Tekstschrijver gezocht’ en ‘Waar vind ik copywriters voor SEO-teksten laten schrijven?’. Er is veel vraag naar webteksten laten schrijven door een freelance schrijver. Maar hoe maken ondernemers een goede keuze voor een copywriter?

Het antwoord op uw vraag ‘Ik zoek een goede tekstschrijver’ geven we graag bij Copyvilla. Dit is het platformbedrijf van freelance tekstschrijver Bastiaan Mokkink uit Deventer. Hij is een zzp’er die graag en veel samenwerkt met zijn samenwerkingsplatform van tientallen zorgvuldig geselecteerde freelance tekstschrijvers uit heel Nederland.

Veel schrijvers hebben een eigen specialiteit. Ook worden ze ingezet als interimmer of als groep. Copyvilla vraagt  aan elke tekstschrijver per opdracht een bescheiden fee. U hebt daardoor als klant dus niet te maken met een intermediar die ook nog eens aan u wil verdienen.

Een vriendelijk platformbedrijf voor online content

Copyvilla koppelt een eeuwenoude samenwerkingsvorm als de coöperatie aan het ZZP-schap. Daarbij werken we slim en kostenbesparend met de gemakken van de digitale economie, zoals Open Office, e-mail of Skype.

Vergelijkbaar met Uber of Thuisbezorgd.nl zijn we een eigentijds ‘platformbedrijf voor netwerkklussers uit de gig economy’. Zoiets als een uitzendbureau voor hoogopgeleide kenniswerkers in online communicatie, waarvan nog geen gelijke bestaat. Alle deelnemende copywriters zijn een ambassadeur van Copyvilla. Samen versterken we daarmee ieders positie. Voor onszelf en voor de klant.

Welke diensten voor bedrijven bieden onze copywriters nog meer?

Graag noemen wij onze tekstschrijvers in Frankrijk, Spanje en Italië. Of onze schrijvers die vreemde talen studeerden. Copyvilla is er bijvoorbeeld ook voor blogs of webteksten in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Ideaal voor ondernemers die doen aan export, actief zijn in een grensstreek of hun website laten vertalen om een betere zoekmachinepositie te krijgen.

Het schrijven van online content is onze corebusiness, maar u kunt ook een beroep op ons doen voor andere tekstgenres. Zo staat er altijd een tekstschrijver voor u klaar voor uw persbericht, jaarverslag, brochure, brief, speech, advertorial, vacaturetekst, aanbestedingstekst of als ghostwriter.

Vragen, advies, informatie, offerte of een gratis adviesgesprek?

Copyvilla is dus hét alternatief voor uw zoektocht naar een betrouwbare freelance tekstschrijver om webteksten, blogs, SEO-teksten of social media-content te laten schrijven. Wilt u ons spreken? Copyvilla heeft desgewenst ook een tekstschrijver in Amsterdam, Groningen, Utrecht, Breda of Kudelstaart, noem maar op. Teksten laten schrijven kan immers overal in dit digitale tijdperk.

Klik hier om met ons in contact te komen of het aanvragen van een offerte of een gratis adviesgesprek.

Als je een goede SEO-tekst wilt hebben, is Bastiaan de persoon om te vragen.

Vincent Overvelde

Uitstekende persberichten, webteksten en nuttige social media tips. Perfect gedoseerd maatwerk.

Erik Bruggeling

Babette Olde Hanhof