Waar kan ik mijn teksten laten corrigeren of redigeren?

Laat spel- of typfouten uit een tekst halen door een expert van Copyvilla. Bij fouten en onduidelijkheden in teksten loopt u de kans dat de lezer afhaakt of uw boodschap niet serieus neemt. Het is van groot belang dat een tekst prettig leesbaar is, met een heldere boodschap en zonder fouten.

Bedenk ook dat zoekmachines steeds slimmer worden. Zij kunnen tegenwoordig spelfouten, tangconstructies en andere zaken signaleren. Dit kan u een minder goede zoekmachinepositie opleveren. Google wil het publiek immers alleen kwalitatief goede sites aanbieden.

Wat doet een corrector van Copyvilla met uw tekst?

  1. Het verbeteren van spelfouten, tikfouten, stijlfouten, leestekenfouten en grammaticale fouten.
  2. Het benoemen van onduidelijke formuleringen, ongebruikelijke zinsbouw en andere inconsistenties.
  3. Verbeterkansen bieden door middel van alternatieve formuleringen.

Hoe corrigeren of redigeren onze experts?

  • Mail ons uw kopij als Word-bestand. Wij stellen dan een snelle diagnose en geven aan wat de deadline en de investering is.
  • Na uw akkoord retourneren wij binnen de afgesproken termijn de tekst. Wij werken het liefst met Word-bestanden. Optioneel kunt u alle foutmeldingen  en verbetersuggesties bekijken met de Word-functionaliteiten ‘Opmerkingen’ en ‘Wijzigingen bijhouden’.
  • Onze tijdsinvestering is afhankelijk van zowel uw schrijfkwaliteit als uw gewenste niveau van de correctie. Sommige klanten willen immers alleen correcte werkwoordsvervoegingen, anderen eisen Philip Freriks-perfectie.
  • Wij bieden u de keuze om twee specialisten uw tekst te laten keuren in plaats van één, voor optimale verbeterkansen en foutenreductie.

Offerte voor corrigeren of redigeren aanvragen

Bedenk dat een perfect geschreven tekst zichzelf terugbetaalt. Herinnert u zich uit het nieuws nog de ambtenaar die door het vergeten van een komma de gemeente Amsterdam met enkele tonnen benadeelde? Daarom staat bij Copyvilla op de haardschouw de wandtegelwijsheid ‘Er is een wereld van verschil tussen goed en perfect’.

Voor een offerte, advies en informatie kunt u contact met ons opnemen.

Als je een goede SEO-tekst wilt hebben, is Bastiaan de persoon om te vragen.

Vincent Overvelde

Uitstekende persberichten, webteksten en nuttige social media tips. Perfect gedoseerd maatwerk.

Erik Bruggeling

Babette Olde Hanhof